Мрежата се тресе! Зоват арест ,,по неотложност“ на Кирил Петков, Асен Василев и Александър Николов

277771940_10226659843019295_4710470509007721431_n

ДА БЪДАТ АРЕСТУВАНИ “ПО НЕОТЛОЖНОСТ” КИРИЛ ПЕТКОВ, АСЕН ВАСИЛЕВ И АЛЕКСАНДЪР НИКОЛОВ – ЗАРАДИ МЕМОРАНДУМА ЗА 1 МИЛИАРД ДОЛАРА!

Следвайки логиката на Кирил Петков, Асен Василев и Бойко Рашков за задържането “по неотложност” на Бойко Борисов на 17 март, категорично настоявам да бъдат арестувани “по неотложност” вицепремиерът Асен Василев и министърът на енергетиката Александър Николов за меморандума за 1 милиард долара със скандалните компании Gemcorp и IP3, защото са водили разговори и са подписали споразумение без мандат от Министерски съвет и под натиск от чуждестранно посолство.
Асен Василев и Александър Николов може да укрият доказателства или да напуснат страната.

Да бъде задържан за 24 часа и премиерът Кирил Петков като присъствал на церемонията по подписването, след като знае, че условията по меморандума не са били съгласувани със службите и с министрите. Възможни са: престъпление по служба, конфликт на интереси и условия за корупция в особено големи размери.

От Фейсбук профила на журналистката Соня Колтуклиева



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ