Започна се! Сериозни санкции – забранява се на българите да влизат в Русия

Самолет

Путин подписа указ за ответни визови мерки заради действията на недружелюбни държави. България, като част от ЕС, е една от тези страни.

Руският президент Владимир Путин подписа указ за ответни визови мерки във връзка с неприятелските действия на чужди държави. Документът е публикуван на официалния интернет портал за правна информация, пишат чуждестранни медии.

Подчертава се, че указът „За ответни мерки от визов характер във връзка с недружелюбни действия на чужди държави“ е подписан „въз основа на необходимостта от предприемане на спешни мерки в отговор на неприятелските действия на Европейския съюз, редица чуждестранни държави, техните граждани, лица без гражданство, постоянно пребиваващи или временно пребиваващи на тяхна територия, притежатели на документи за пътуване, издадени от тези чужди държави или Европейския съюз, извършени срещу Руската федерация, нейните граждани и юридически лица.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ