Почерняло е от полиция: Задържаха цяла старозагорска фамилия за каналджийство

Арест, Лъвов мост, Полиция

Цяла старозагорска фамилия, баща, син и снаха са били задържани по обвинение в каналаджийство при полицейска акция за предотвратяване на незаконно преминаване през зелената граница, предава Телеграф.

Късно вечерта на 4 април униформените предприели проверка на лек автомобил „Фолкваген Голф“ със старозагорска регистрация, който бил паркирал в съседство с бензиностанция от голяма верига на западния изход на Бургас. При огледа е било установено, че в купето освен водача, 64-годишният Васил Ралев има и 13 мъже без документи за самоличност, които се представили като бежанци от Афганистан и Сирия. Водачът и всички пътници са задържани с полицейски заповеди за задържане за срок до 24 часа, като са отведени в Пето Районно управление – Бургас за установяване самоличността и националността.

В хода на продължилата проверка са били задържани синът на Ралев, 46-годишният Господин Господинов и съпругата м, Анелия, които чрез автомобил БМВ с английска регистрация са осъществявали „отцепка“ по трасето на АМ „Тракия’ с цел безпрепятствено предвижване на основния „товар“ към вътрешността на страната.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ