Див екшън: Заподозрян за измама се развилня и скочи на криминалист по време на разпит

Полиция, ДАНС

Заподозрян в извършване на измама е задържан в РУ-Пазарджик заради нападение над полицейски служител. Случката се разиграла вчера в сградата на полицейското управление в Пазарджик, предава Телеграф.

Баща и пълнолетният му син, и двамата от Пловдив, били призовани да се явят в сградата на управлението. Повод за това било разследване на сигнал за извършена измама спрямо жена, която дала парична сума за ремонт на къщата й. С двамата започнала беседа, провеждана от служител в сектор „Криминална полиция“ при РУ-Пазарджик. Всичко протичало съвсем спокойно, когато изведнъж 47-годишният баща станал от стола, разкрещял се и нанесъл последователно удари с глава и юмрук в лицето на криминалиста.

Секунди след това белезниците щракнали на ръцете на нападателя. Полицейският служител е прегледан от лекар, за радост е без сериозни травми и наранявания, освидетелстван е от съдебен лекар в МБАЛ-Пазарджик. Пловдивчанинът е задържан в ареста за срок от 24 часа, а спрямо него е образувано бързо производство за нанасянето на телесна повреда на полицейски служител при изпълнение на служебните му задължения.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ