Цесекарите с нов протест, окупират столични булеварди

ЦСКА

Фенклубът на ЦСКА „Сектор Г“ организира шествие преди пoлуфиналната среща за Купата на България със Славия. То ще тръгне от сградата на Българския футболен съюз в „Бояна“, пред която от няколко дни част от запалянковците на „армейците“ са издигнали палатков лагер.

Преди потеглянето към стадион „Славия“ цесекарите отново ще протестират пред БФС.

„На 12 април е първият ни мач от полуфиналната серия за Купата на България – гостуването в „Овча купел“. За целта се събираме първо от 16:30 часа пред сградата на БФС в „Бояна“, където ще поостанем и ще им напомним, че нищо не е приключило, даже напротив – тепърва започва…

След това, не по-късно от 18:00 часа, ще потеглим като един към стадион „Славия“, за да подкрепим любимия отбор. Приканваме всеки един от вас, който планира да присъства на този мач, всеки един фен клуб, организирана или неорганизирана група, да бъде точно в 16:30 часа в Бояна. Борбата тепърва започва и е време за активизация“.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ