В Старосел се чудят: Възможно ли е 26-годишната майка да си нанесе 10 удара с нож?

старосел убийство

Втори ден в Старосел не могат да разгадаят каква е причината 26-годишната Кристиана Делякова да посегне на живота си, нанасяйки си 10 удара с нож. „Възможно ли е човек сам да се нарани смъртоносно толкова много пъти“, чудят се в селото.

Според водещата засега версия става дума за самоубийство. Това сочат и резултатите от аутопсията. Опитни криминалисти заявиха пред „24 часа“, че когато човек е решил да предприеме такъв ход, е способен на неща, които изглеждат невероятни.

По непотвърдена информация Кристиана Делякова имала заболяване, вземала медикаменти и дори ходела на консултации.

Безжизненото й тяло беше открито в неделя в дома й в Старосел. В същия ден на гости е била майка й. Съседи твърдят, че двете са провели тежък разговор. Кристиана казала: „Отивам да нахраня кучетата“ и не се върнала. Преди това рано сутринта посетила местния магазин и нищо не подсказвало какво ще последва.

В този момент съпругът й Емил Тафров не бил вкъщи.

Староселци не могат да повярват, че младата жена, която описват като усмихната и сърдечна, може да посегне на живота си и да остави дете на 2,5 години. „Беше прекалено тактично и добронамерено момиче. Преди да излезе в майчинство, работеше като сервитьорка“, описва я кметът Матея Гудев. И отказва да коментира трагедията.

Кристиана е родом от село Върбен, а 35-годишният й съпруг Емил – от Зелениково. Около 2015 г. се установили в Старосел, където си купили къща близо до училището. Съпругът работел в строителството, а в родното му село го хвалят, че бил добър майстор и работел много качествено.

„Казват, че от време на време попийвал, но то кой не го прави в наше време“, допълват хора, които го познават. Според староселци не се е чуло Криси и Емил да са имали семейни разправии и скандали. „Селото ни е малко и само да стане нещо, на сутринта всичко се знае“, твърдят местни.

В Зелениково също не могат да повярват какво се е случило. Местните съчувстват на родителите на момчето. Баща му Цанко Тафров работел в розоварната, а майката Таня била санитарка в Пловдив. „Какво толкова е провокирало тази млада жена да си посегне, че да остави невръстно дете“, гадаят зелениковци. И се молят дано не излезе друга беля, за да може поне таткото да се грижи за малкото момиченце.

В детската градина, която малката е посещавала, също не са на себе си. Казват, че майката първа е водела детето и най-напред от всички родители плащала месечните такси.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ