Ръководството на ЦСКА следи под лупа: Четирима се борят да останат в клуба и догодина

цска - осиек 2

И четиримата са с плаващ статут за своето бъдеще, като става въпрос за Федерико Варела, Йоан Баи, Бисмарк Чарлс и Яник Вилдсхут, съобщава “Мач Телеграф”.

Всички те имат договори с „червените“ и не стават свободни агенти през лятото, но не убеждават с представянето си от началото на сезона. Нито един от тях не е твърд титуляр, макар че Вилдсхут доста често започва сред 11-те. Варела често е измъчван от контузии и рядко е в оптимална кондиция, което му пречи да покаже най-доброто от себе си.Йоан Баи бе първият привлечен в ЦСКА в началото на този сезон, когато треньор на „червените“ все още беше Любослав Пенев. Той започна сезона като титуляр, но постепенно отстъпи своето място.

При Бисмарк Чарлс отстъплението е повече от видимо. Той е вече над година на „Армията“ и миналата му пролет беше силна, като вкара 2 пъти в 12 срещи в елита, а освен това се превърна в герой, носейки Купата на България на „червените“, след като вкара на Арда във финала. От тогава досега, в 14 срещи той няма нито един гол.

Вилдсхут все още няма гол в efbet Лига вече над 23 часа, или по-точно в 1393 минути. Ако той не промени по някакъв начин своето представяне, през лятото е съвсем реалистично да му се търси нов клуб.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ