Колтуклиева уличи ПП в кражба, Кокорчо измами Беновска: Проба интелектуална кражба!

василев беновска

АСЕН ВАСИЛЕВ ИЗМАМИ ЛИ ИЛИАНА БЕНОВСКА, А “ПРОДЪЛЖАВАМЕ ПРОМЯНАТА” ИЗВЪРШИ ЛИ КРАЖБА?

Забавна случка да ви споделя. Гледам, звъни ми Илиана Беновска. Поколебах се дали да й вдигна, не бяхме се чували от години, не сме в добри отношения, но любопитството ми надделя.

Оказа се, че тя се интересува от моите проучвания по скандала с меморандума за 1 милиард долара, подписан от министъра на енергетиката Александър Николов в присъствието на премиера Кирил Петков със скандалните компании Gemcorp и IP3, след вечеря във Вашингтон на вицепремиера Асен Василев, който се оплака от натиск от посолството на САЩ в България. Нарекох предисторията на меморандума “порочно зачатие”, защото споразумението за най-голямата в историята на България чуждестранна инвестиция не е било съгласувана със службите и БНБ и не е даван мандат на енергийния министър от странна на правителството да подпише меморандума.

Илиана Беновска ми обясни, че и тя работи по този скандал…аз я подкачих – е, как така, нима си срещу твоя приятел Асен Василев?! Тя ме попита: какво искаше да кажеш с това “приятел”, иронизираш ли ме?! Отговорих й: нали ти участваш в предизборния клип на “Продължаваме промяната”?! Тя се шашна. “Какъв клип, за какво говориш, нищо не знам”!

И такааа… стана ясно, че “Продължаваме промяната” са използвали откъс от интервюто на Илиана Беновска с Асен Василев от 2 юли 2021 година, в който той запява на живо в студиото “Хубава си, моя горо”. Обаче, популярната телевизионна водеща не знае нищо за това – не е давала съгласие да включват кадри от нейното интервю в партийна пропаганда.

Е, това си е чиста проба интелектуална кражба! Потъпкване на Закона за авторското право и сродните му права! Брутална и груба манипулация, след като Илиана Беновска не е давала съгласието си да я ползват в предизборна кампания.
Посъветвах Илиана Беновска да си търси правата по съдебен ред.

И какво излиза сега?!За #Харакиро и компания няма закон, който да не могат да нарушат. Скарани са с правото и с морала тези самонадеяни аматьори, напъплили властта в нашата изтерзана страна.
П.П. Клипът е озаглавен: “Кои сме ние?”…. Хахаха.. ама на всички сте ясни вече кои сте вие!
#gemcorpip3заединмилиарддолара
#оставкаАматьори
#Харакиро

От Фейсбук профила на журналистката Соня Колтуклиева



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ