Извадиха на тезгяха „лобното място“ на една от жертвите на серийния убиец Рагевски (СНИМКА)

станимир рагевски

Частният съдебен изпълнител Делян Николов извади на търг имота, в чийто хол брутално бе застрелян в тила 28-годишния Юмер Мехмед, а след това разчленен с ножовка в банята.

В мансардното ателие, намиращо се на 5-ия етаж в блок 62 в бургаския жк. „Зорница“, строителният работник Юки бе екзекутиран от своя неформален шеф и възложител на криминални поръчки – 56-годишния бизнесмен Станимир Рагевски, пише „Флагман“.

В обявлението за публичната продан е посочено, че апартамент №3 представлява ателие за творческа дейност, с площ по документи 16, 95 кв.м.

Собственост на Станимир Динчев Рагевски и съпругата му Елена Генадиева Рагевска. Обектът се състои от хол, санитарен възел и тераса – обзаведен и с климатик. Началната тръжна цена на недвижимия имот е 23 520 лв. Публичната продан ще стартира на 16 април и ще продължи 1 месец, докато се появяват мераклии да станат новите му обитатели след наддаване.

Възбраната е вследствие на обезпечение към близките на двете жертви на Рагевски, които са конституирани като граждански ищци – приятелката на Юмер – Габриела Атанасова, за която е смятал да се жени убитият, и дъщерята на брокерката Теодора Бахлова – Християна Радоева.

Припомняме, че на 4 август 2021 г., около 15 часа, Юмер се е качил доброволно в белия Мерцедес на своя дългогодишен „благодетел и работодател“ Станимир Рагевски.

Рагевски го взел от строителен обект на ул. “Иван Богоров“ 42, днес хранителен магазин. Уговорката била, че ще отидат в новопридобит имот на Рагевски в бл. 62 в „Зорница“, за да видят какъв ремонт трябва да му се направи, а и да си изчистят финансовите сметки по неща, за които е претендирал Юмер от няколко месеца насам.

Младият мъж настоявал за около 20 хил. лв. „обезщетение“ затова, че се е наложило да лежи в ареста 6 месеца по обвинение, че е запалил 2 катафалки по поръчка на Рагевски. Но това било в началото, след като е излязъл на свобода и наел квартира с приятелката си Габриела. Постепенно претенцията му нараснала докъм 25 хиляди лева и възможност да бъде устроен с жилище.

Много е вероятно Рагевски, който продължава да е безмълвен в ареста вече 8 месеца, да е заблудил момчето, че именно тази приятна мансарда може да му предостави, за да свие семейно гнездо с Габриела, вместо да му дава пари в брой.

Когато се качили на последния етаж, Юмер седнал на дивана с олекотените завивки да поговорят. Не е очаквал, че по него шефът му ще стреля в гръб.

Тялото е завлечено в банята, описана от ЧСИ-то като „облицована с фаянс, теракот и оборудвана по предназначение“, и нарязано. След което банята е излъскана от съучастника на Рагевски –готвачът Деян Дичев, заснет да купува от хранителен магазин „Болеро“ в съседния блок 47 в жк. „Зорница“ промишлени количества препарати за дома минути след екзекуцията. На влизане в магазина камерата е заснела, че той носи трион в ръка – без опаковка, без торба.

Просто влиза с него под мишница и го пъха в един от рафтовете за личен багаж на клиентите при входа. След като на касата магазинерката попитала няма ли да пише фактура за всичките изкупени от щанда туби с белина, странният клиент отвърнал: „Нямам нужда“. На излизане само пъхнал отново под мишница резачката. Касиерката била толкова учудена от гледката със този чистник, че се вижда на камерата как го изпраща с поглед, докато се скрие надолу по пътя за бялозеления блок 62.

Друга интересна подробност около този имот е, че преди да премине в собственост на сем. Рагевски, това е било дом на популярен прокурор от Районната прокуратура в Бургас и неговата приятелка.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ