Атанасова: Правителството кри Плана от нас! Готвят приватизация, ще доведат до финансов копалс

278084329_3135058270042136_8241664885647165543_n

Стана ясно защо правителството на Кирил Петков кри от нас и цялата общественост Плана за възстановяване и устойчивост толкова време.

Оказа се, че в него е записано /стр. 116, мярка 11/ от Българския енергиен холдинг да бъдат извадени едни от най-печелившите дружества в държавната енергетика, а именно Електроенергийния системен оператор и Булгартрансгаз.

Това са дружества, които разполагат с активи за милиарди и печалби за стотици милиони.
Тази промяна ще доведе до финансов колапс на държавната енергетика и е първа стъпка към приватизация на тези дружества! През всичките години на управление на ПП ГЕРБ не допуснахме това да се случи!

В същото време в Плана е заложено изграждането на меко казано спорен проект като този за батериите на стойност 1/10 от цялата сума. Може би, защото вече е избрана „подходящата“ фирма, която да спечели поръчката?!

Правителството дължи и отговор дали е създавана работна група, която да поеме ангажимент с точна дата за затваряне на централите от Маришкия басейн.
🇧🇬Докато управлявахме водехме неистови битки да не поемаме никакви ангажименти за затваряне на централите от Маришкия басейн!



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ