Пиарката на премиера – най-неграмотната българка! Обижда Сийка Милева: За някоЙ неща ставаш! (СНИМКА)

диана дамянова

Странно е как човек може да бъде толкова прост и неграмотен, но да се пише пиар на министър-председателя на България, пише ПИК.

Вярно, че и министър-председателят е прост и неграмотен, но защо трябва да го превръщаме в система?

Диана Дамянова, някогашна синдикална весталка при Кръстю Петков, Тошо Тошев, Вежди Рашидов и Валентин Златев, днес се подвизава като „спин Доктор“ на Кирил Петков, с извинение. Очевидно командирована там от ченгетата около „Лукойл“, семейство Златеви и целия ДС-инженеринг на ,,Продължаваме промяната“, която си е типично милиционерско мероприятие.

Добре, Дамянова изкарва някаква файдица от робията си, но що й трябва да демонстрира публично колко е тъпа. И да пише статуси във фейсбука си, на които се присмиват даже във „Факултето“.

Диана Дамянова вече е синоним на безпросветност, на учил-недоучил, на безнадеждно скаран с българския език и граматиката „специалист“.

Днес пак блеснала на стената си, този път с типичната злоба на позавехнала и грозна женка – второ преработено издание, срещу говорителката на прокуратурата Сийка Милева.

,,За някой неща ставаш“, рекла илитератката, коментирайки Милева.

И после определила главния прокурор като „чибурашка“.

Образцов, интелигентен изказ на пиарката на българския премиер по адрес на уважавана прокурорка и нейния шеф!

Постарахме се да редактираме поста на Диана Дамянова и да го съгласуваме със законите на българската граматика. Оказа се, че е допуснала 57 грешки. Сами си правете изводи за какво става дума.

Г-жо Дамянова, първо научи правописа, образовай се, после поучавай другите! Писател и режисьор имаш до себе си, толкова ли не прихвана от него? И как те търпи Джеки Стоев толкова тъпа…Сигурно просто му е жал да те зареже.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ