Дядо шпори камион мъртво пиян! Едва изпълзял от кабината, духнал и превъртял дрегера

Полиция

Възрастен шофьор е бил спипан при проверка да кара камион с полуремарке под въздействие на огромно количество изпит алкохол, съобщиха от ОД на МВР-Сливен. 71-одишният жител на Нови пазар е бил прихванат в района на натоварения пътен възел „Петолъчката“ към 20,40 часа на 6 април.

Водачът едва не се свлякъл от кабината на многотонния МАН и с видимо усилие успял да осъществи пробата с алкодрегера, който отчел доста над 2 промила алкохолно съдържание в издишания въздух. Дядото не успял да даде никакво смислено обяснение за поведението си, по думите му най-вероятно ставала въпрос за реакция от лекарство за кръвно, което взел преди да тръгне на път. Мъжът е бил отведен да изтрезнява в районното полицейско управление, образувано е било бързо производство.

В рамките на течащата масова проверка сливенските пътни полицаи са засекли на 6 април още двама пияни водачи, единият от тях е 51-годишен старозагорец, който бил засечен зад волана на личното си Ауди 8- по обяд в центъра на Нова Загора, при него дрегерът показал 1,8 промила.И двамата са задържани за по 24 часа по закона за МВР.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ