Митов към Петков: Толерирате ли насилието?! Полицаи влачеха украински студент, цяла България го видя!

payimage-514562

Смисълът на блиц контрола е да Ви се задават неудобни въпроси. Смисълът обаче се губи, когато започнете да си подавате лесни пасчета. Готино е, но не е продуктивно. Второ, научете се да говорите български, защото навън тече цял фолклор за Вашия начин за говорене. Това заяви Даниел Митов от трибуната на НС днес.

Той продължи: “България стана свидетел на грозна сцена по време на мач на “Пирин-Благоевград”. Цяла България стана свидетел как полицаи влачеха украински студент, Владимир Будников, а главата му се удряше. Този студент организираше евакуацията на украински бежанци и беше награден от кмета”.

Митов попита кой носи отговорност за полицейското насилие, дали премиерът ще предприеме действия и дали ще приложи висок стандарт към Бойко Рашков: “Вие толерирате ли насилието? Насилието очевидно се превръща в тенденция напоследък”.

Петков отговори, че се ще запознае в конкретика с казуса и изрази надежда, че никой не си е превишил правомощията.За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ