Колтуклиева: Предупредих ви! Задава се диктатура на продажниците проклети

articles__901c8260e721925be67e29375e8f90db

Любомир Карамански обяви в парламента, че е получил заплашителен смс да се оттегли от битката за БНБ: “Откажи се или проблемите ти ще започнат веднага и сериозни проблеми!!!!”. Веднага е подал сигнал в МВР.

Тошко Йорданов обяви, че се използват мутренски методи и мутри… От кого? “От тези, които имат интерес”.

Е, кой има интерес?! Кой има интерес да победи Андрей Гюров, освен Кирил Петков, Асен Василев, Даниел Лорер и ш@йката “Продължаваме промяната”?

Чудна работа! Тошко Йорданов, който се държи в Народното събрание като словесен Терминатор, сега не посмя да назове кои са възможните поръчители на мръсната кампания срещу кандидата на ИТН за гуверньор на БНБ и кои “мутри” стоят зад заплашителния смс. Защо, бе, Тошко, защо, бе, little lion, от какво те е шубе?!

Чакат на МВР да посочи виновника. И какво?! Бойко Рашков ще изобличи ПъПъ-тата, ако следите водят към тях?! Да, бе, да, хахаха!

Всъщност, не е смешно. Кирил Петков разполага с пълен контрол над службите и с милиардите от ЕС. Може вече да бъде толкова брутален, колкото си пожелае!

Неколцина журналисти ви предупреждавахме: задава се диктатурата на измамниците клети, продажници проклети. Чухте ли ни?! Чувате ли ни?

От Фейсбук профила на журналистката Соня Колтуклиева



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ