Любен Дилов-син: Имаме данни за насилие в Министерския съвет! Хаосът им поражда агресия

Любен Дилов - син, ГЕРБ

По време на днешния блиц контрол в Народното събрание се разискваха различни въпроси. Депутатите питаха премира за газовата връзка с Гърция, за борбата с корупцията и за полицейското насилие. Даниел Митов зададе въпрос на премиера за отношението му към станалото на мач на Пирин-Благоевград. Припомняме, че на кадри си личи как полицаи влачат украински студент в безсъзнание, а главата му се блъска в огражденията.

След като Кирил Петков каза, че не е запознат със случая, Любен Дилов-син направи реплика: “Ние сме сигурни, че хаосът, който създавате, поражда насилие”. Той даде друг пример за насилие – турският шофьор, който беше ударен от полицай.

Дилов посочи, че поръчковите убийства са се увеличили: “Няма данни, че вие се събирате и говорите за това. Имаме данни за насилие в МС, за сбивания между заместник-министри. Оправдайте тези данни или ако не е така, моля не дръжте опозицията отстрани. Ние искаме да участваме”.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ