Венета от “Ергенът“ шокира с поведение и призна: Баща ми е психично болен

277741241_517204159813565_7901684168782135259_n

Венета, която вчера вечерта напусна „Ергенът“ и остави приятелките си Денис и Люси разплакани, обясни защо е толкова непремерена в поведението си. В интервю за „Преди обед“ тя разкри, че баща й бил психически болен и й нанесъл травми, за които тя не иска да си спомня дори и днес. Венета отново повтори, че с майка си, която я е родила едва на 19 години, има трудна комуникация и двете отдавна не са се чували.

Родителката й има друго дете-син, с който блондинката също не поддържа връзка. Отпадналата мома се защити, че не всеки ден е пияна, както се вижда на екрана, но отново скандализира с поведение часове преди интервюто си в „Преди обед“. Тя се появи в „Шоуто на Николаос Цитиридис“ и шокира с пошло поведение.

„Нямам гадже и си търся. Теб търся от доста време. Приятно ми е, аз съм Венета Цитиридис. Много съм влюбена в теб… Искам да правим любов по телевизията!“, нахвърли се на гърка Венета.Блондинката беше обляква пищна червена рокля, с която нямаше как да остане незабелязана. „Аз на легло не обичам да спя. Имам добра кухня с плот. Ще се развъртиме там за по-интересно“, заяви Венета. Hиĸo видимo ce пpитecни oт настъпателното поведение нa Beнeтa, нo пo вcичĸo изглeждaшe, чe тя нe гo пpaви caмo зa шoyтo, a нaиcтинa иcĸa дa пpaви ceĸc c нeгo в eфиp. Лeĸoвaтoтo ѝ държание възмyти зpитeлитe, които го определиха като „пълна излагация“.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ