Ексклузивно! Сблъсък с огромен залог на “Герена”

Царско село - Левски

Последният кръг от редовния сезон в родното първенство ще предложи вълнуващия дуел между Левски и Черно море. Двата тима по традиция правят интересни мачове, но този път интригата ще е още по-голяма заради свирепата битка за третото място, в която е замесен и Ботев (Пловдив), предава Спортал.

В момента в най-изгодна позиция е Черно море, но евентуална загуба на “Георги Аспарухов” може изцяло да обърка плановете на “моряците”. Левски видимо е в подем и като игра, и като резултати. “Сините” се нуждаят от задължителен успех днес, за да се доближат още повече до конкурентите си и да увеличат шансовете си да ги задминат в плейофната фаза.

Левски загуби през пролетта само гостуването си на Лудогорец, а след няколко дни предстои нов сблъсък с разградчани, но вече за Купата на България. Станимир Стоилов не беше доволен от представянето срещу Пирин в Благоевград, въпреки победата с 3:0. Довечера най-важен ще е резултатът и мотивацията в тима със сигурност ще е на високо ниво.

Атаката на “сините” ще води Билал Бари, подкрепян от Георги Миланов, Илиян Стефанов и Уелтон. В средата на терена ще се разчита на Филип Кръстев и Андриан Краев. Защитното каре пред Николай Михайлов ще оформят Драган Михайлович, Ноа Сонко Сундберг, Хосе Кордоба и Цунами.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ