Огромна трагедия: Жертвите от касапницата край Балабановата локва вече са три

Пирогов, Линейка

Три станаха жертвите на ужасния челен удар в събота сутринта край монтанското село Студено буче. В болницата е издъхнал и вторият шофьор – 63-годишен мъж, предава „Конкурент“.

Припомняме, че тежкият инцидент се случи малко преди 9 часа сутринта на северния път Монтана – Видин, край село Студено буче в местността Балабанова локва.

Семейство – двама съпрузи и сина им, пътували в „Опел Кадет” в посока Видин. Зад волана бил 71-годишният мъж, до него 66-годишната му съпруга, а на задната седалка 39-годишният им син. В автомобила им се забил „Фолксваген Поло”, управляван от 63-годишен шофьор, който се движел към Монтана.

На място загинаха двамата съпрузи от „Опел”-а, а синът им е в болница със счупен крак, без опасност за живота.

Водачът на „Поло”-то беше приет в реанимацията на монтанската болница в критично състояние – с тежки гръдна и черепно мозъчна травми. Въпреки усилията на докторите, мъжът е издъхнал.

Според първоначалните данни от разследването причина за катастрофата, отнела три живота, е неправилно изпреварване. Шофьорът на „Фолксваген”-а изпреварвал няколко ТИР-а, колата се движела бързо и се забила в движещия се отсреща „Опел”.

Разследването продължава.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ