Атанасова: Повече от 100 дни живеем в държавата на абсурда! Предсрочни избори ще има

десислава атанасова

Живеем повече от 100 дни в държавата на абсурда. Това заяви в Русе председателят на парламентарната група на ГЕРБ-СДС Десислава Атанасова, предава НОВА.

„Стигна се до ситуация, в която министър на правителството протестира срещу собственото си правителство. Друга част от коалиционните партньори се обиждат в социалните мрежи, като се наричат „мишоци“. Трети се бият по министерските кабинети“, обясни Атанасова.

Тя добави още, че министър от Русе и кмет на Русе са „във война в социалните мрежи и не само по отношение на възстановяването на летището край града“.

„Промяната продължава единствено, за да лъже тази голяма част от обществото, която я подкрепи, да занули финансово държавата. Убедена съм, че предсрочни избори ще има“, каза Атанасова.

По думите й ГЕРБ е в кондиция и е готова за тях. Това го показвали и последните социологически проучвания.

„Преди Народното събрание да се разпусне трябва да върне гласуването с хартиени бюлетини. След това можем да отиваме на избори“, каза Атанасова.

По повод на видеото на министъра на културата Десислава Атанасова изрази притеснение, че човек с подобно поведение подписва протоколи за проведени конкурси и възлага управлението на културни институции.

„Смятам, че всички допуснати нередности и нарушения в тези проведени конкурси трябва да бъдат коментирани в съдебни процедури“, каза още Атанасова.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ