Фолк певицата Малена отказа годеж и преживя истински ужас! Гаджето й я натика в багажник

малена

Истински кошмар преживяла на Свети Валентин фолкпевицата Малена. Навръх празника на влюбените 17-годишната изпълнителка получила изненадващо предложение за брак от приятеля си, подплатено с пръстен и скъпо диамантено колие от любимата й марка.

Певицата отказала категорично предложението с мотива, че за такова нещо трябва много повече от материално присъствие. Мъжът се вбесил и я затворил за час в багажника на тузарското си Ферари за назидание. Благодарение на изключително благия си нрав Малена ycпяла да склони вече бившия си приятел да я пусне и да се стигне до цивилизована развръзка на ситуацията.

„Още съм малка, не съм готова за брак. Той предлага материални неща без покритие. Бях много стресирана и озадачена от реакцията му. Питах се защо се случва всичко това. Залазих хладнокръвие и успях да го вразумя“, разказва пред „България Днес“ русокосата красавица, която е ученичка в 11-и клас и през юли ще навърши пълнолетие.

Освен талантлива и с драматични преживелици Малена се оказва и най-високата фолкизпълнителка. Тя се извисява на над 180 см над останалите в гилдията, и то без никакви токчета. И не само това. „От малка тренирам тенис и конна езда до наши дни. През 2021 г. паднах от коня и имах тежки физически и психически последици, но се възстанових. Години наред съм в художествената гимнастика при Илиана Раева, но се отказах заради травма“, споделя Малена.

Две поредни години красавицата е избирана във фондацията на Димитър Бербатов, пише „България Днес“. „Кандидатствах и ме приеха. За избора повлияха наградите за поп и джаз пеене. Участия в различни концерти, благотворителни мероприятия. Получих лично от Камелия Тодорова и Васил Петров признанието за изключителна вокална техника и майсторство на важен конкурс в София. На него тя излезе и пя с мен дует на сцената“, разказва Малена.За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ