УЖАС: Куче нападна и нахапа жена до неузнавамост, уби домашния й любимец

Пирогов, Линейка

47-годишна жена от град Павел баня е била зверски нахапана от куче, докато разхожда своите домашни любимци, а едно от кученцата й е било умъртвено. Жената е с множество рани от ухапванията, предаде Нова телевизия.

Ивелина е излязла на традиционната си разходка, която започва на метри от последните къщи в Павел баня. От постройка в селскостопански масив излиза агресивно куче, порода каракачанска овчарка и започва да я лае. Взема в ръце двете малки кученца, с които е излязла, но каракачанката се нахвърля и я събаря.

“Захапа ме за бедрото и ме събори на земята”, разказва жената. “След което пусна бедрото и ме захапа под мишницата, а аз държа двете кучета в ръце. След като ме пусна захапа малкото ми кученце, което беше в дясната ми ръка и започна да го дърпа”, казва през сълзи жената.

Каракачанката захапва тригодишния Джери и го разкъсва пред очите на Ивелина.

“Нещото, което не мога да преживея. Не мога да забравя очите му, когато го захапа. Аз го държа, той го дърпа. Не мога да забравя очите му”, казва Ивелина.

По думите й кучето спасява нейния живот. Ивелина е с четири шева по крака и нахапвания в подмишницата и цялото тяло. Първият човек, на когото се обажда е съпругът й.

“Тя не можеше да говори от шок и болка от всичко, което се случва”, разказва Теологос Кангелидис.

“А представете си, че в ръката си държах, не кучета а 2-3-годишното си дете. Или пък, ако на мое място беше 13- годишният ми син да развежда кучетата. Какъв щеше да е изхода от цялата тази ситуация”, пита се пострадалата.

“Това е куче пазач, което си опазва територията и може да нападне на всеки, който минава от тук”, смята съпругът на Ивелина.

На жената предстои дълго лечение, след зверските ухапвания. Постройката, до която е агресивното куче е собственост на софийска фирма, която работи основно по време на розобера. От общината в Павел баня потвърдиха, че въпросното куче не е регистрирано и поеха ангажимент, да се свържат със собствениците, за да бъде кучето вързано или дадено в приют.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ