КЪРВАВА РАЗПРА: Италианец два пъти намушкан с нож от съпругата му – нашенка

Пирогов, Линейка

Италианец, който е женен за българка, е бил намушкан от нашенката 2 пъти с нож след кавга в дома им в пазарджишкото село Ивайло. В скандала участвала и тъщата на чужденеца, който бил настанен с опасност за живота в реанимацията на областната държавна болница в града, съобщава Телеграф.

Драмата се е разиграла миналия четвъртък, когато в Районното полицейско управление в Пазарджик бил получен сигнал от Центъра за спешна медицинска помощ в града. Медиците информирали органите на реда, че при тях е постъпил по спешност мъж с две прободни рани.

Незабавно на място са изпратени екипи на полицейското управление, които установили, че пострадалият е 48-годишен италиански гражданин. Той живеел със съпругата си и нейната майка в пазарджишкото село Ивайло. Пострадалият бил настанен в отделението по анестезиология, реанимация и интензивно лечение в МБАЛ – Пазарджик с опасност за живота.

Служители на сектор „Криминална полиция“, полицейски и младши-полицейски инспектори обслужващи територията на селото започнали да изясняват случилото се. В хода на разследването те установили, че автор на намушкването е 45-годишната му съпруга, която е българска гражданка.

Престъплението било извършено в момент на спречкване между мъжа, съпругата му и нейната майка. Още на 7 април тя е била задържана за срок от 24 часа в ареста на РУ-Пазарджик. Иззети са веществени доказателства имащи отношение към извършеното посегателство. Работата по случая продължава под надзора на прокуратурата.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ