Внимание, шофьори! Входът и изходът на Варна ще бъдат блокирани

пътна полиция

Входът и изходът на Варна ще бъдат блокирани за движение утре между 11-11.30 часа, съобщават организаторите на протест на пътно-строителния бранш.

Така варненски фирми от бранша ще се включат в националния протест, чиито организатори са Българска браншова камара “Пътища” и Българска браншова асоциация „Пътна безопасност“.

Във Варна локацията на протеста е участъкът от АМ „Хемус“ на вход/изхода на града.

В София протестните действия ще започнат в 9:00 ч. на пл. „Народно събрание“. На територията на страната те ще започнат от 9:00, а затварянето на движението – в 11:00 ч., съобщават организаторите.

„След близо една година липса на разплащания от страна на държавата към сектор „Пътища“ в Народното събрание постъпи проект за решение за предприемане на действия във връзка с констатирана опасност от настъпване на невъзможност за Агенция „Пътна инфраструктура“ да осъществява дейностите по поддържане на републиканската пътна мрежа, който получи подкрепата на Комисията по регионална политика, благоустройство и местно самоуправление“, пишат те в специално изготвена декларация.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ