Сензационно! След ГЕРБ втора партия иска оставка на правителството и предсрочни избори

кирил петков

Оставка на правителството и предсрочни избори поискаха от партия „Възраждане“ в съобщение до медиите.

Според Костадин Костадинов и хората му предсрочният вот трябва да се яви и референдум искат ли българите да вдигнем ветото върху преговорите на Македония с ЕС, както и трябва ли да бъде подпомогната Украйна с военна помощ.

Курсът към предсрочни избори на парламентарно представената партия с най-малка ПГ в това Народно събрание бе обявен със следното съобщение до медиите:

„Повече от очевидно е, че това правителство не работи за българския национален интерес, затова ние искаме неговата незабавна оставка.

Действията на правителството и решенията, които взима, са системно осъществявано национално предателство.

Вече почти месец убеждават българския народ как България трябва да даде оръжия на Украйна, а от две седмици ни говорят как трябва да пуснем Македония да преговаря за членство в Европейския съюз.

Нека да отидем на предсрочни избори, които да послужат като своеобразен референдум за това иска ли българският народ България да се замесва във войната в Украйна и иска ли българският народ България да пусне Македония да преговаря за членство в Европейския съюз.“

Според „Възраждане“ „голяма част от избирателите на партиите, които към момента са в българското управление, не желаят нито включването на България във война, нито предоставянето на повече концесии на Македония и вдигането на ветото над преговорния процес.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ