Див екшън на Е-79: 7 патрулки преследват тирове след брутална разпра на пътя

Полиция

Невиждан екшън се е разиграл тази сутрин край Враца, съобщава BulNews.

Седем патрулки са преследвали седем полски ТИР-а по международния път Е-79 заради нападение над шофьор с врачански бус.

Рано тази сутрин в района на Железния мост, на влизане в града, камионите обградили и препречили пътя на бус „Пежо“. Зад волана му бил врачанинът П. Й., който пътувал от село Ботуня към областния град с 14-годишния си син.

Мъжът разказа, че се е движил с ограничението и това е довело до агресията от страна на поляците. След като му устроили засада, той спрял, при което тираджиите му скочили с юмруци, а след като го набили, си плюли на петите.

Вследствие на атаката на тежките машини по буса има материални щети.

Потърпевшият веднага подал сигнал на спешния телефон 112. Служители на областната дирекция на МВР във Враца започнали преследване и с помощта на пострадалия врачанин ТИР-овете били установени след Лютидол. Полицията на свой ред им устроила засада, след което побойниците били задържани. По време на акцията движението в този участък от международния път Е-79 бе блокирано.

Поляците, сред които има и жена, бяха приведени в ареста на районното управление във Враца, където ще бъдат разпитани.За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ