Ужасяваща развръзка с полските тираджии пребили брутално български шофьор пред детето му

Полиция

Петима от задържаните вчера 7 полски тираджии са били освободени още снощи, пише „Конкурент“.

Срещу двама от тях най-вероятно ще бъде образувано производство по чл.325, ал.3 за пътно хулиганство, съобщиха от прокуратурата във Враца.

Става ясно, че тираджиите са били нашия шофьор пред очите на детето му.

„Пътувайки настигнах колона от тирове. На едно уширено място изпреварих няколко от тях. След разклона за Вършец има ограничение. Тирът отзад започна да ме притиска. Малко след това започна да ми присвятква и тръгна да ме изпреварва. Не успя заради трафика. След това няколко тира ме блокираха. Един от шофьорите излезе и започна да крещи. След това друг мъж ми нанесе два удара. Тираджиите бяха задържани. Детето ми беше в шок”, разказа пред NOVA пострадалият Петър.
Тежките камиони блокирали буса, с който пътувал българският шофьор и го принудили да спре. След това го обградили и трима от тях се хвърлили да го бият пред очите на непълнолетния му син.

Максималното наказание по този член от НК е 3 години затвор.

Наблюдаващият прокурор от районна прокуратура ще решава за мерките, но най-вероятно и останалите двама ще бъдат освободени днес.

Същеврененно заради случая във Враца организират протест срещу беззаконието по пътищата. Той ще се проведе днес от 18.30 до 20.30 часа.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ