БРУТАЛНО! Изверг би и души дете за 1,30 лв. в Кюстендил

полиция

Окръжен съд – Кюстендил, одобри споразумение и наложи наказание „лишаване от свобода“ за срок от 2 години и 6 месеца, при режим на изтърпяване „строг“, по отношение на подсъдим за грабеж на парична сума в размер на 1, 30 лв., след употреба на сила. Престъплението е извършено в условията на опасен рецидив.

Подсъдимият Борис Н. се признава за виновен в това, че на 06.07.2021г., в Кюстендил, е отнел парична сума в размер на 1.30 лв., от владението на малолетно дете. Мъжът е употребил за това сила, удрял е детето и го е душил, като деянието е извършено в условията на опасен рецидив, информираха от съда в Кюстендил, съобщава Телеграф.

Магистратите приспаднаха времето, през което подсъдимия е бил задържан под стража, считано от 25.10.2021 г. – при изпълнение на наказанието „лишаване от свобода“. Щетите от престъплението са възстановени. Одобреното от съда споразумение за решаване на делото има последиците на влязла в сила присъда.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ