Дадоха Руди Гела на прокуратурата! Министърът нахлул като мутра в ресторант, крещял: „Всичко е мое“!

7 Dni Bulgaria14.04.2022
радостин василев

Столично заведение е пуснало жалба до Софийска районна прокуратура срещу министъра на младежта и спорта Радостин Василев, пише Спортал.

Причината затова е, че Василев е нахлул с група от осем човека в края на деня на 29 март в „Ресторант 101“, който се намира в базата на Национален спортен комплекс „Диана“, в Дианабад.

Според управителката на популярното заведение Мирела Якубовска, групата започнала да обикаля между масите в ресторанта, оживено жестикулирала, като един от тях снимал без разрешение и без предупреждение масите и клиентите. Били отворени без разрешение завесите на VIP салона, а също така е снимано в детския кът на заведението, където било пълно с майки и малки деца.

Тя твърди, че докато искала Василев и антуража му да се идентифицират, получила отговор: „Всичко това е мое, а вие коя сте? Аз съм министърът, дошъл съм да си проверя инвестицията“, заявил министърът на младежта и спорта.

 

The real owner

 

Заедно с Радостин Василев са били новият шеф на Българския спортен тотализатор Александър Тодоров, заместник-министърът на спорта Владимир Харизанов, който е снимал, както и новият шеф на Национална спортна база Венцислав Петков.

Има слухове, че новата приятелка на министър Василев също била в заведението, но не била сама и едва ли не бившият адвокат на ЦСКА е влязъл под претекст, за да търси нея. Това обаче не е потвърдена информация.

Интересното е, че след случката вече има подигравателен колаж с министър Василев, както в тоалетните на заведението, така и във VIP салона. На него спортният министър е по бански и показва мускулите си, а отдолу с големи букви на английски пише „The Real Owner“, което в превод означава: „Истинският собственик“.  

 

The real owner


За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ