Колтуклиева: Слави, стани! Пирамидата „Пълен провал“ и остатъците от БСП се гаврят с теб !

Слави Трифонов

Добър ден, Слави, как си? Спа ли добре? Или изобщо не успя да дремнеш тази нощ.

Разбирам те. Криво ти е.

Приятелската пирамида “Пълен провал” и остатъците от БСП, под командването на Корнелия, се изгавриха нощес – не гласуваха собственото си решение. Няма да дадат половин милиард на вицепремиера Гроздан Караджов, няма да откликнат на исканията на пътищарите, дори да блокират цялата страна – просто в ковчежето на държавата не остана свободна пара̀.

Ковчежето ли?! Май трябва да кажа ковчега. Тези дребни мошеници с големи претенции загробват държавата, Слави.

Чудя се как още търпиш?! Рекет. Рекет. Рекет. Ти дори в бандитските години не си виждал подобни методи, нали?!

Не искат Любомир Каримански за управител на БНБ, предлагат да го пратят в Световната банка.

Ще гласуват за парите на Гроздан Караджов, ако оттеглиш Любомир Каримански.

Ще ти дадат БНБ, ако им отстъпиш МВнР. Защото искат да сложат Весела Чернева на мястото на Теодора Генчовска; на Кирил Петков това му е жизненоважно – ако не свали ветото за влизането на Северна Македония в ЕС, Байдън-и-Лайдън ще му бият шута.

Знам, че Кирил и Асен идват при теб на “патешко ходене” (както обича да казва приятелят ти Георги Гергов); целуват ръка, мазнят ти се… После излизат от “7/8”-ми и се врътват на 180 градуса.

А на сутринта те атакуват с медиен джихад: ту срещу Каримански, ту срещу Карбовски… кой е следващият?! Така действат те.

Ти им прощаваш. Все се заблуждаваш, че следващият път ще си удържат на думата. Защото, Слави, ти си от миналия век и си сантиментално доверчив – не си будала, просто си държиш на думата. За тях важна е само една дума: money💰В душата си са дребни мошеници, макар да са минали през високите школи на Харвард. Те са жестоки и безпощадни. No Mercy. Ти се шегуваше, че водиш Ада след себе си, но те го докараха.

Драги Слави, знаел си за ареста на Бойко Борисов; и Корнелия е знаела. Потриваше ли доволно ръце?! Добре. Защото в петък ще арестуват опозицията, във вторник – коалицията. Не се смей!

Клоунът, хищникът и ковчежникът мачкат всичко по пътя към меморандумите и милиардите. Те не са оттук и са за малко – бързат да разкешат и да си бият камшика.

Драги Слави, научих, че си се обадил по телефона онзи ден, на коалиционния съвет и си се заканил: спазвайте си коалиционните споразумения, че ще ви приключа скоро.

Стига, бе! Още ли им имаш вяра?!

Да се доверяваш на измамници… о, Боже… това ли е изкушението на един глупак?!

…Харесвам тази твоя песен: “Изкушението на един глупак”. Не се оставяй, Слави, да те правят на глупак.

Станѝ, станѝ, Слави!

От Фейсбук профила на журналистката Соня Колтуклиева



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ