Екшън: Стар познайник на полицията нападна кмет, засипа го с псувни и го заплаши с убийство

полиция арест

Рецидивист с дълго криминално досие и „стаж” в затвора нападна кмета на врачанското село Баница Владимир Вълов. Грозната сцена се е разиграла пред сградата на кметството към 18,45 часа в четвъртък, съобщиха от областната дирекция на МВР.

37-годишният Иванко Замфиров започнал да бута местния управник и го засипал с псувни и заплахи за убийство. Свидетели на екшъна станали местни хора, които по това време били на мегдана.

Сигнал за нападението е подал кмета Вълов на спешния телефон 112. На мястото пристигнала патрулка и униформените щракнали белезниците на агресивния мъж. В криминалното досие на нападателя има палеж, блудство, хулигански прояви и побоища. Съвсем наскоро е отработил 100 часа в кметството, тъй като е бил осъден на пробация.

По случая е образувано полицейско производство. Според закона, заканата към кмет по повод изпълнение на службата му, се наказва слишаване от свобода до пет години.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ