Скандал: Неадекватникът Просто Киро се развикал на НСО, пресекли плановете му да кара ски нощем

кирил петков

Гардовете на Кирил Петков от Националната служба за охрана (НСО) са пресекли плановете му да покара ски посред нощите в Боровец, твърди Lupa.bg, позовавайки се на източник от правителството.

Случката се разиграва миналия уикенд, когато Петков изненадващо се озовал в Боровец. След разходка и пищна вечеря, министър-председателят изненадал охранителите си с намерението на се спусне по черна писта след залез слънце с аргумента, че това е последен шанс за ски преди закриването на сезона, обяснил информаторът.

Гардовете, обаче, категорично се отказали да допуснат подобен нощен слалом заради опасност за охраняваната ВИП персона.

За да убедят премиера, НСО офицерите обяснили, че при нощното спускане ще им бъде много трудно да го охраняват според изискванията на службата.

Кирил Петков очаквано избухнал и така се заформил дивен скандал с персоналните му гардове. Въпреки всичко, обаче, охранителите удържали на думата си и не позволили на премиера да се прави на Алберто Томба по пистите на Чамкория.За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ