Трагедия: Зверски челен удар между кола и автобус, има жертва

Катастрофа

61-годишен шофьор на лек автомобил е загинал, след като се е ударил челно в автобус. Няма ранени пътници в автобуса, съобщи говорителят на пазарджишката Областна дирекция на МВР Мирослав Стоянов.

Катастрофата е станала малко преди 7 часа сутринта, когато на телефон 112 е бил получен сигнал за тежък пътен инцидент в района на пътя Пазарджик-Белово, малко след ханче „Септември“. На място незабавно са насочени екипи на „Пътна полиция“, РУ-Септември, пожарната и „Спешна помощ“. Пристигайки на шосето, униформените са установили, че 61-годишен водач на лек автомобил „Пежо“ от гр. Белово е предприел маневра за изпреварване. Така возилото навлязло в лентата за насрещно движение, където е последвал удар в автомобил на пазарджишка транспортна фирма.

В резултат на удара шофьорът на леката кола е починал на място. В автобуса няма пострадали хора, водачът му е тестван за употреба на алкохол и пробата му е отрицателна. На мястото се извършва оглед от дежурна група при РУ-Септември, движението не е спряно , осъществява се в едната пътна лента и се регулира от полицията.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ