Кирчо и Кокорчо шокираха с избрания химн за „ПП“ – псувни огласиха залата при учредяването

кирил петков

Изключително нецензурна песен огласи учредяването на партията на Киро и Асен „Продължаваме промяната“, видя ПИК.

Видеа от началото на събитието набират популярност в социалните мрежи. На тях се вижда как в залата пристигат и се настаняват премиерът и вицето му, а залата е озвучена от песента на GAYLE „Abcdefu“.

В песента се пее на английски: „Fuck you and your mom and your sister and your job And your broke-ass car and that shit you call art Fuck you and your friends that I’ll never see again Everybody but your dog, you can all fuck off.“

В превод текстът гласи: „М@йната ти и на майка ти, и на сестра ти, и на работата ти. И на твоята потрошена кола и на тези лайна, които наричаш изкуство. М@йната им и на приятелите ти, които никога повече няма да видя. Всички, освен кучето ти, можете да се ши*ате.“

В социалните мрежи се шегуват, че това е може би е химнът на „Продължаваме промяната“, а други допълват, че песента е напълно в унисон с речта на Кирил Петков, който също тегли майни и говореше за „шит“, или в превод „ла*на“.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ