И Татяна Дончева попиля Петков: Ходиш като вентилатор с налудничави идеи! Киро, не си в махалата!

Татяна Дончева 1

„Те по-опитни станаха, но има много за наваксване и няма как да стане. Могат ли хората да се справят с тази задача. Аз още от декември съм наясно, че няма как да стане. Няма такъв филм като правителство на всяка цена. Когато се жениш за някого има цена, която трябва да се плати, но хората го оценяват след време“, така лидерът на „Движение 21“ Татяна Дончева коментира политическата обстановка у нас.

„Времето изтича, но войната държи и подпира отдолу пясъка. Да правиш такива промени по време на война е неблагоразумно.

Разделя ги единствено порцията, която трябва да получат от властта. Слави Трифонов ясно показа, че иска цялата власт. Сега е същата работа. Казват, че съучениците на Виктория Василева, която е зам.-председател на парламентарната група на „Има такъв народ“ (ИТН), нямат край от английската гимназия.

Кирил Петков ходи като вентилатор по цялото земно полукълбо с налудничави идеи. Оценката ми за неговото правителство е кръгла нула, празноглави хора. Ако смяташ, че да уязвиш публично Бойко Борисов, което е факт, трябва да прецениш какво печелиш.

Арестът на Борисов не искам даже да го споменавам. Не коментирам дали е правилен или не, това е от компетенцията на МВР. Бойко Рашков е наясно, че няма да има арест повече от 72 часа“, каза Дончева в сутрешния блок на bTV.

„Защо „Има такъв народ“ решиха, че парламентът миналата година ще трае 3 дни. Сега може да ги заподозрем, че са имали план и са вървели по него. Сега не виждам нищо да правят. Карат по някакви инстинкти.

Всеки възпитаник на английската гимназия ли ще го правим дипломат“, каза лидерът на „Движение 21“.

Тя коментира и скандала с премиера Петков и очакванията той еднолично да вдигне ветото на Северна Македония: „С какъв акъл Кирил Петков поема ангажименти, знае ли дали ще може да ги изпълни. Не си в махалата, да си ги говориш такива.

Кирил Петков и министрите му си правят сметки, че ще разтоварят отговорностите на правителството. Той е влюбен в собственото си мнение. Белким да изкарат едно решение и да могат да си съберат гласовете. Това е инфантилно“.

„Отчайвам се от политиката. Това са случайни хора, попаднали на игрище в шампионската лига. Още първите пет минути се вижда, че не става нищо.

Мераклии много. Но така не намирате учители на децата, не търсите лекари така – да се пробваме. Защо така избирате правителството.

Това правителство ни загробва. Държавата сме я раздали на талончетата на Черепа все едно и търкаме“, допълни Дончева.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ