Любен Дилов – син: Кризите нямат общо с войната в Украйна! Правителството е неефективно

Любен Дилов - син

Кризите, които преживява в момента България, нямат нищо общо с войната в Украйна. Това заяви в студиото на НОВА депутатът от ГЕРБ-СДС Любен Дилов – син.

“За над 100 дни работа от този парламент, ние сме отчайващо неефективни. Няма нищо общо с войната в Украйна”, категоричен бе Дилов.

По думите му “това е най-лошото правителство в последните 30 години в България”.

Според него Планът за възстановяване, на който беше дадена зелена светлина, съдържа 80% от стария план. “Има едва 20% новости в Планът”, заяви още Дилов и допълни, че “парите за този план няма да бъдат получени тази година”.

“Може би има и възможност в рамките на съществуващия парламент да бъде направен нов кабинет”, каза още депутатът на въпроса възможни ли са нови предсрочни избори. Той смята още, че някои от сегашните управляващи партии са застрашени. “БСП изпадат в ужас от предсрочни избори. Те в момента управляват, но са с най-ниския резултат в историята си, а “Възражданв” направо ще ги стопи на едни предсрочни избори”, поясни Дилов- син.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ