Извънредно! МВР направи първи разкрития около убийството в Лесново: Жертвата е на 24 г., убиецът на 60…

полиция

Късно снощи се разбра, че млад мъж е застрелян в Лесново. Уцелен е с един куршум в тялото. Убийството е станало на главната улица на селото, което се намира в Община Елин Пелин. Сигналът е получен към 19:20 часа.

Жертвата е на 24 години, а извършителят е 60-годишен мъж. От МВР уточниха, че причината за стрелбата е спор за велосипед.

От ОД на МВР-София съобщиха, че все още издирват стрелеца. Според информациите от късно снощи той се е барикадирал в дома си. Улицата на неговия адрес е блокирана. На мястото има и пожарен автомобил.

„Няма данни за конфликти между двете лица. Никой от тях не е криминално проявен. Нямат законно регистрирани оръжия, нито има данни да притежават такова“, поясни зам.-директорът на Областната дирекция на софийската полиция Юрий Николов, цитиран от Нова телевизия.

Няма данни двамата да са употребили алкохол.

Според жители на селото извършителят е психически нестабилен и се държи неадекватно. Преди време е имал скандал със служители на ЧЕЗ, които той бил гонил и заплашвал. От МВР нямат данни да е регистриран, като психично болен.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ