Даниел Митов: Това е „Промяната“! Всички страдат, а наглите управляващи отчитат успехи

даниел митов

Има един принцип, който е формулиран от Чърчил – демокрацията не е най-добрата форма на управление, но по-добра не е измислена. Така и управлението на ГЕРБ може да не е съвършено, но по-добро измислено няма.

Софийският районен съд обяви арестът на нашия лидер Бойко Борисов за незаконен. Съдът нарича написаната от бойкорашковото МВР заповед „несъстоятелна и неграмотна“ в мотивите си. Оказва се, че и премиерът-свидетел Кирил Петков няма никакви доказателства, за да подкрепи твърденията си, всъщност свидетелствайки на Васил Божков.

В нашата държава, след като победи революцията, новите управляващи принесоха в жертва на революционния терор върховенството на правото и принципите на демокрацията. Така е във всяка една революция. Но ние сме десни и консервативни хора.

С какви очи управляващите излизат пред хората и отчитат успехи? Единственото нещо, което знаем, са повишаващите се в магазина цени, вървящите нагоре цени на тока и горивата. Бизнесът страда, не е ясно откъде ще вземаме газ, а доходите не растат. Това е „промяната“.

По темата със Северна Македония съществува национално съгласие. Това е една от темите, по който българският народ се е обединил и по които България има ясно формулиран дневен ред. И вчера в Народното събрание външният министър Генчовска каза, че Кирил Петков си позволява не просто да се отклонява от тази позиция, а на практика да води паралелна външна политика.

Кирил Петков е българин от скоро и той не разбира какво значи Македония. Той не разбира емоцията, която ни свързва с този казус.

Външният министър Генчовска научава от Скопие и Европейската комисия каква е позицията на Кирил Петков и какви ангажименти са поети. И Комисията е в недоумение какво се случва у нас.
Изглеждаме смешни, слаби и безпомощни. Затова управляващите трябва да си ходят възможно най-скоро!

От Фейсбук профила на зам.-председателя на ГЕРБ Даниел Митов



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ