СЛАБ 2: И Линда неграмотна като Киро – премиершата втрещи с правопис (СНИМКА)

62227998_10156342652066367_8316661946262749184_n

Неграмотността в изказа и писането явно е черта в семейството на Кирил Петков, предава ПИК. Всяко изказване на Просто Киро се превръща в неконтролируем водопад от логически несвързани думи.

Писането също куца на афериста от Харвард. Първо блесна с „Честита Бъдни вечер“, а смед това и с грешките, които и току-що научил се да пише първокласник няма да допусне със съобщението за възстановения водопровод към Гърмен.

Плътно до любимия си стои и жена му Линда. Тя пък втрещи със съобщение във Фейсбук на страницата на пекарната си, в което се хвали, че повече няма от скъпите й козунаци за Великден.

За Линда обаче предстоящият празник е „Велик Ден“, а и „съжелава“, че нямало повече от сладките й хлябове без глутен, които вървят по 49 лв. за кило.

И докато за Линда може да се каже, че понеже е чужденка, донякъде й е простено да допуска грешки в писането, все пак тя може да остави това на някой от работниците си или пък на случайно хванат от улицата човек, който със сигурност, ще демонстрира по-добри познания в писането на български език.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ