Луди пари! Зуека пръска цяло състояние за образованието на щерка си! Вижте колко ще плаща за година водещият…

Зуека дъщеря му

Зуека ще плати цяло състояние за образованието на щерка си. Наследницата му Девина е приета в един от най-престижните лондонски университети, пише Хот арена, позовавайки се на „Галерия“.

Младата дама се записа в „Куин Мери“. Там тя ще се изучава английска художествена литература и актьорско майсторство. Годишната такса в това учебно заведение е повече от 10 000 лв. Всички разходи, свързани със следването на Девина, ще бъдат поети от баща й. Още преди тя да кандидатства Зуека й обещал, че ще покрие всички разходи.

Със сигурност издръжката на студентката ще го затрудни, още повече, че той вече не е част от екипа на Господарите и след оттеглянето му от предаването доходите му спаднаха значително.

Комикът е категоричен, че ще направи всичко щерка му да сбъдне мечтите си и да получи желаното образование. Пред приятелите си той споделя, че ако се наложи ще проси, но ще поеме издръжката на Девина и няма да я остави по средата на пътя й.

Щерка му отдавна върви по неговите стъпки. Майка й също се развива в тази област. Нина Димитрова е не само актриса и режисьор. Тя е и директор на театър „Кредо“.

Но Зуека е „виновникът“ за страстта на Девина към актьорското майсторство. От малка тя е с него по представления и е влюбена в професията му, пише Хот арена, позовавайки се на „Галерия“.


За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ