Луди пари! Зуека пръска цяло състояние за образованието на щерка си! Вижте колко ще плаща за година водещият…

Васил Василев - Зуека, Девина Василева

Зуека ще плати цяло състояние за образованието на щерка си. Наследницата му Девина е приета в един от най-престижните лондонски университети, пише Хот арена, позовавайки се на „Галерия“.

Младата дама се записа в „Куин Мери“. Там тя ще се изучава английска художествена литература и актьорско майсторство. Годишната такса в това учебно заведение е повече от 10 000 лв. Всички разходи, свързани със следването на Девина, ще бъдат поети от баща й. Още преди тя да кандидатства Зуека й обещал, че ще покрие всички разходи.

Със сигурност издръжката на студентката ще го затрудни, още повече, че той вече не е част от екипа на Господарите и след оттеглянето му от предаването доходите му спаднаха значително.

Комикът е категоричен, че ще направи всичко щерка му да сбъдне мечтите си и да получи желаното образование. Пред приятелите си той споделя, че ако се наложи ще проси, но ще поеме издръжката на Девина и няма да я остави по средата на пътя й.

Щерка му отдавна върви по неговите стъпки. Майка й също се развива в тази област. Нина Димитрова е не само актриса и режисьор. Тя е и директор на театър „Кредо“.

Но Зуека е „виновникът“ за страстта на Девина към актьорското майсторство. От малка тя е с него по представления и е влюбена в професията му, пише Хот арена, позовавайки се на „Галерия“.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ