Журналистка: Българският народ има да изрива тонове мръсотия – вашата, предатели проклети!

кирил петков асен василев

На учредителното събрание за новата партия “Продължаваме промяната”, озвучено с американския хит [email protected] You, Кирил Петков и Асен Василев екзалтирано изригнаха: “трябва да изчистим мръсотията”.

Ей, бреййй, я виж ти какви чистофайници!

Аз имам нещо да попитам, ако ще се връщаме към миналото:

1. Не е ли Кирил Петков съучредител на партия “Да, България” заедно с нейния лидер Христо Иванов, който беше министър на правосъдието от квотата на ГЕРБ в кабинета “Борисов 2”?

2. Не е ли Асен Василев получавал пари като консултант на “Булгартабак”, докато собственик на холдинга беше депутатът от ДПС Делян Пеевски?

3. Не е ли работил Андрей Гюров, председател на ПГ на ПП, за Цветелина Бориславова, дългогодишна семейна партньорка на Бойко Борисов? “От работа в австрийска банка, която през 2015 г. фалира, до Прокурист в “Пирин голф клуб”, където течеше река от капитали от “СИБАНК” на Цветелина Бориславова. Проверете го!”, призова депутатът от ИТН Станислав Балабанов.

4. Не си ли призна депутатът от ПП Венко Сабрутев, че е уговарял (рекетирал?) Любомир Каримански да се откаже от надпреварата за БНБ и да замине на работа в Световната банка?

5. Не попита ли заместник-министърът на енергетиката Пламен Данаилов какво е наложило и за какво са били изразходвани 5 милиарда лева от фискалния резерв?

6. Не остана ли без отговор въпросът на бившия вицепремиер Николай Василев за какво са похарчени от правителството 9 милиарда лева за 9 дни в края на 2021 година?

7. Не възкликна ли Тошко Йорданов, председател на ПГ на ИТН: какво е направил с 13 милиарда лева министър Даниел Лорер?

8. Не доказа ли копието на меморандума с Gemcorp/IP3, предоставено на депутатка от ГЕРБ, по нейно искане, че е сключено споразумение за над 1 милиард долара с офшорка?

9. Не доказах ли аз, че меморандумът е подписан без предварителна проверка от министерствата и службите в нарушение на закона и административните правила?

10. Не възнегодува ли министърката на външните работи Теодора Генчовска, че Кирил Петков води самостоятелна външна политика по свое лично усмотрение?

11. Не доказа ли СРС, че арестът на Бойко Борисов е незаконен, а Кирил Петков е лъжесвидетел?

12. Не е ли бил във властта и не е ли завършило катастрофално за България управлението на коалиционния партньор БСП?

12. Не е ли била във властта партия ДСБ като коалиционен партньор на ГЕРБ, преди да стане коалиционен партньор в Четворната коалиция?

13. Не измами ли “Продължаваме промяната” коалиционния си партньор “Има такъв народ”?

… Да, българският народ има да изрива тонове мръсотия – вашата, измамници клети – предатели проклети!

От Фейсбук профила на журналистката Соня КолтуклиеваЗа нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ