Извънредно опасна ситуация в Ришкия проход: Цистерна с газ се преобърна и стана страшно

165019415674376

Ришкият проход, в участъка между отбивката за село Подвис и село Прилеп, е затворен за движение. Причината е катастрофа с цистерна, съобщават очевидци.

Товарният автомобил се е преобърнал, като има теч на газ. Именно заради това пътят е отцепен. Инцидентът е станал около 14:40 часа.

„Пътувах по този участък, но полицаи ми обясниха, че пътят е затворен заради катастрофа. Бях първа кола, а след мен имаше още няколко, наложи се да обърнем“, каза общинският съветник от Карнобат Стефан Кенов, цитиран от Флагман.бг.

По информация на Флагман.бг движението ще бъде пуснато след като изтече газта, за да се гарантира безопасността на всички. Няма информация за жертви или пострадали.

Обходен маршрут: само за леки автомобили през път III- 208/ Айтоски проход/ до път III-7305 Вресово – Люляково – Камчия. Трафикът се регулира от „Пътна полиция“. Товарните автомобили изчакват на място, уточняват от Агенция „Пътна инфраструктура“.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ