Мрежата попиля любовницата на Киро: Моме, ще видиш една истинска еуфория, когато ви арестуват

лена бориславова

Управляващата държавата любовница на Кирил Петков изплющя тежка тъпотия в придворния ефир на БТВ. Тя коментира по следния начин ареста на Бойко Борисов, определен от българския съд като незаконен:

„В тази нощ, в която се случи този арест, се случи нещо много важно за българското общество. Аз лично не съм била свидетел на такава еуфория и такова празнуване през тази нощ…“

Най-вероятно празнуването и еуфорията са се разгърнали предимно в спецзоната без камери на Министерския съвет, в която Киро и Лена въртят оргии, разливат шампанско и дегустират манго и марахуя – според участници във веселбите.

Иначе в българското общество през тази нощ еуфория нямаше. Имаше омерзение, страх, недоумение от произвола. От терора да нахлуват по нощите в дома на бившия премиер без съдебна санкция и да го арестуват пред слисаните погледи на децата и внуците. От ровичкането в бельото на осемгодишната дъщеря на Севделина Арнаудова. От гаврата с Владислав Горанов, отведен, докато къпе бебето си.

И всичко това да се случва не в кои да е домове, не в домовете на престъпници и криминални типове, а в домовете на лидерите на българската опозиция.

Арестът на Борисов и неговите колеги бе плод на тежка перверзия. Финансиран от Васил Божков през персоналния му вътрешен министър, този арест се случи и заради наркотично-шизоидното умопомрачение, в което са изпаднали министър-председателят и неговата конкубинка. Те са обърнали държавата на куче-касичка, на спалня, на психиатрия и на затвор едновременно. И упражняват комплексите и обсесиите си върху нея.

Да заключат Борисов, за тях е еротична тръпка, нещо като сексуална фантазия, която ги възбужда.

Да са живи и здрави, няма лошо, всеки има право да бъде извратен в интимното си пространство, но не и да го превръща в наказателна репресия. За подобни състояния има специализирани клиники, където оказват помощ.

Така че нека Лена Бориславова не бърка еуфорията в своя креват с еуфорията в обществото.

От Фейсбук профила на журналистa Недялко Недялков

Според Лена в Македония имало българско общество. Не знаех, не знаех.

От Фейсбук на Стефан Ташев

Според Лена в Македония имало българско общество. Не знаех, не знаех.

Началничката на началника вика: „Продължаваме промяната“ вече е партия“, вика.

А, бе, алоууу, йориската с космическите хонорари от ББР, имахте само учредително събрание и то без зачитане на правилата – а просто хаотичен панаирджийски хепънинг под мотото: We are the Best, F@ck the Rest.

Регистрация от съда на партия „Продължаваме промяната“ имате ли?

… Днес по БТВ Лена Бориславова призна, че на Любомир Каримански е предлаган пост в Световната банка, за да се откаже от надпреварата за управител на БНБ.

Това е ре-кет, чиста проба рекет, мо̀ме! И се преследва от Закона.

Майсторката на куролацията искала да види в България нова култура – напушена като културния министър.

Култура на ѐкстази, а?!

Лена Бориславова не била виждала такава еуфория (?!) като при ареста на Бойко Борисов. Тя ще види една истинска еуфория – когато арестуват нея и Кирил Петков.

От Фейсбук на журналистката Соня Колтуклиева



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ