Какво се случва?! Ново ужасно меле в Ришкия проход, хвърчат линейка и пожарна (ВИДЕО)

Полиция, Линейка

Втора катастрофа е станала преди минути на Ришкия проход, съобщават шофьори, които били принудени да се върнат заради затворен участък, пише Флагман. Към мястото пътуват линейка и пожарна.

„Ришкият проход в частта от Бургаска област е затворен заради двете катастрофи. Ние пътувахме от Шумен в посока Карнобат, но в района на село Камчия ни отбиха към село Вресово.

Не знаем какво се е случило – нито колко са автомобилите, нито дали има ранени или жертви, натам пътуват пожарна и линейка“, обясни шофьор.

В момента в региона вали дъжд и пътните настилки са мокри и хлъзгави. Живущите от близките населени места се оплакват, че катастрофите в Ришкия проход са нещо обичайно при всяко влошаване на времето.

В официалния сайт на Агенция Пътна инфраструктура е публикувана следната информация за второто ПТП:

Движението на МПС по път II-73 в Бургаска област е ограничено поради ПТП.

Обходен маршрут: по път III-7302 Смядово – Велики Преслав, път II-74 Велики Преслав – Търговище и през път II-48 /Котленски проход/ за тежкотоварните камиони. За леките автомобили от разклона при с. Камчия по път III-7305, Вресово и през Айтоски проход.Трафикът се регулира от „Пътна полиция“.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ