Ужасяващо! Човек от пресцентъра на Борисов помля журналистка с метален предмет (ГАЛЕРИЯ/СНИМКИ)

Могила Маноле Бойко Боресов 18

Служител в пресцентъра на Министерски съвет ударил кореспондента на „Телеграф Медиа“ Ели Крумова в Пловдив.

Недопустимата случка се разиграла по време на посещението на премиера Бойко Борисовна археологическите разкопки на могилата „Мал тепе“ край пловдивското село Маноле.

Докато Борисов разглежда гробницата, пресаташето Любомир Методиев се опитва да изведе отразяващите събитието журналисти от могилата, за да може по-късно премиерът да даде изявление на удобно за всички място извън обекта.

„Беше ядосан и много зачервен от жегата. Премиерът дори му каза нещо шеговито, за да се успокои и помоли медиите да разгледа насаме с директора на Археологическия музей Костадин Кисьов могилата“, разказа кореспондентката, предадоха от „Монитор“.

„Тъй като беше много ядосан от неподчинението на медиите от Пловдив, му се усмихнах и му предложих да се снимаме на върха на най-високата могила в света за спомен. Приближих се към него и той ме удари. Помислих, че ме е ударил с палка, защото много ме заболя. Разплаках се, защото бях ударена пред всички мои колеги от Пловдив и си тръгнах от събитието“, допълни Крумова.

Оказва се, че Методиев е блъснал Крумова със служебния микрофон на правителствената пресслужба който е доста голям и е метален, пишат още от изданието.

След инцидента събралите се журналисти сигнализираха за случая премиера Бойко Борисов, който заяви, че това е недопустимои нареди на Методиев веднага да се извини. Пресаташето изпратил съобщение, в която се извинява на Ели Крумова, но пише, че и двете страни не са реагирали професионално.

„Този СМС за мен не е никакво извинение, защото съм упрекната, че не се държа професионално. Извинение след удара не получих. Трябваше г-н Борисов да нареди на човека си и той да ми се извини“, каза още Ели Крумова.

Малко по-късно, Методиев публикувал и официално извинение в профила си в социалната мрежа Фейсбук. Още веднъж подчертавам, че в постъпката ми нямаше грам умисъл. Колега, приемете моето искрено извинение, написа Методиев.

 

Служител от пресцентъра на Борисов удари журналистка пред премиера (ГАЛЕРИЯ)



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ