Чичото на Петков с жалба срещу него! Премиерът: Едвам спрях баща ми да не ти строши главата (СНИМКИ)

кирил петков 4

Роднината на Кирил Петков и първи братовчед на баща му Петко Петков – Георги Ганчев, е подал жалба в прокуратурата за отправени към него заплахи за физическа разправа от таткото на Просто Кики. Ганчев е и кумец на премиера, който е и кръстник на децата му, съобщава ПИК.

Жалбата е заради странната компания, която се прави на група еколози и се е нарекла „Да запазим Корал“. Става дума за съмнително спечелена обществена поръчка, както и за озадачаващия факт, че въпросното уж екосдружение има петима ръководители, сред които братът на бившия концесионер на плажа Атанас Русев, както и самите Кирил и Петков Петков.

В жалбата си до прокуратурата роднината Георги Ганчев подробно описва как през 2017 г. Кирил Петков, който по това време не е нищо друго, освен частен аферист, се обажда на чичо си по бащина линия и му заявява, че „едва спрял баща си да не дойде да му строши главата“.

След което получава и есемес от самия Петков Петков със съдържание: „Ако разбера, че ти си в основата на статиите за Корал, ще те навестя веднага Не повярва на Кики какво ти обеща“.

В жалбата си Ганчев уточнява, че „Кики“ е Кирил Петков и това е галеното му име сред близките.

Освен това в жалбата на Ганчев подробно са описани и заплахите на Петко Петков към съпругата му, отправени също чрез есемеси. Както и опитите на първия му братовчед да завладее бащиния имот на Ганчев.

Ганчев уточнява, че има основание да се бои от физическа разправа с него от страна на Петков баща, защото „в Канада е имал пробация за проявена агресия към полицейски служители“. И към това добавя информациите, че в качеството си на министър-председател Кирил Петков също налита на бой в кабинета си, за което се разчу чак в Брюксел, тъй като блъскал в рамото един от емисарите на Манфред Вебер, изпратени в София да проучват вече обявените от съда за незаконни арести на Бойко Борисов, Владислав Горанов и Севдалина Арнаудова.

В жалбата си до прокуратурата Ганчев се мотивира и със сегашната високопоставена позиция на Кирил Петков, която явно го кара да се чувства всевластен и развързва и ръцете на баща му за саморазправа с всеки, който не е съгласен с тях.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ