Пълна подигравка с пенсионерите! Задръстване в пощите, хората чакат добавките с часове

пенсионери

Огромни опашки, нерви и чакане с часове. Такава е ситуацията в пощенските клонове в няколко квартала на Пловдив. Пенсионери се възмущават, че обслужването е изключително бавно, а комуникацията с тях – нулева. „Никой не излиза да обели и дума. Стоим и чакаме с часове. Аз се връщам трети път и не мога да си взема великденската добавка“, жалва се пред медията ни възрастната Стояна, която се е наредила и чака в пощата в „Тракия“.

„Това е пълна подигравка. От петък се опитвам да си взема добавката и ме връщат. Тези великденски пари ми излязоха солено. И разкарване в дъжда, и чакане в студа. Пълно безобразие“, коментира пък пенсионерката Пенка, също част от опашката в „Тракия“.

Над 40 бяха чакащите преди около час. „Да излезе някой и да обясни, какво е това. Скриха се и край“, гневят се пенсионерите. Всъщност никой от тях не знаеше за съобщението, разпратено от пресцентъра на БГ пощи, в което се споменава, че кибератака затруднява изпълнението на някои услуги.

Пред „Марица“ от пресцентъра уточниха, че се правят списъци и това забавя работата допълнително. „Повече време ще отнема в по-големите пощи, но няма да остане човек, който да не получи парите си“, увериха от БГ пощи.

Предпразничното задръстване обаче не се харесва на възрастните и те настояват да се вземат бързи и адекватни мерки за справяне със ситуацията.

„Толкова ли не може да оправят проблема, 3-4 дни вече. Колко пъти да идвам? Искат да ни откажат ли, не знам, но е абсолютен хаос“, размахва ръце 73-годишната Ружа.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ