18.06. е деня! Марш за Свободата и Семейството очаква десетки хиляди на улицата в София

17

„Сдружение „Родители Обединени за Децата“ и Младежки Консервативен Клуб поставят началото на международната инициатива “Месец на семейството”, съобщават от неправителствените организации.

„Чрез различни инициативи в цяла България ще излезем заедно да честваме традиционното семейство, съставено от мъж и жена, както и насърчим диалога около семейните политики и културната матрица на обществото ни. Каним цяла България в централното ни събитие на 18.06.2022 в град София – маршът за Свободата и Семейството. Нека излезем заедно в чест на българското семейство и общата ни вяра, култура и традиционен светоглед. Поканени са всички родителски и неправителствени организации, политически партии (без партийна агитация), обществени личности и обикновени граждани , които застават на страната на традиционната визия за обществото. Приветстваме хората от всяко религиозно, етническо и политическо семейство, които споделят визията ни за традиционната обществена матрица и конструктивен обществен диалог. Вярваме, че заедно можем да зададем позитивен дневен ред в едно все по-разединено общество”, посочат още те.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ