Сензационно! Борисов обяви кога ще се види с крадеца Кирил Петков и разкри къде го иска

Бойко Борисов

Доколкото знам БСП е внесла искане за смесено гласуване – това е най-правилното. Аз съм убеден, че е имало машинации на изборите чрез машините и рано или късно това ще се докаже. Това заяви на извънреден брифинг лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов.

„Вотът на доверие или на недоверие го дава българският народ. Вече няма обаче човек, който да харесва управлението. Няма човек, който да не се е опарил с цената на газа, тока и горивото. Скандалите са им само за постове“, каза той.

„Г-н Йорданов обвини управляващите в рекет срещу Каримански. Ми, рекетът го прави само мафията“, заключи той.

„Той може да бъде извършен с автомат, нож, вестник, телевизия, сайт или власт“, каза Борисов.

„Те в това се обвиняват и народът трябва да го види и да направи разликата. Когато я направи, всички ще си дойде от само себе си“, добави той.

„Преди ареста бихме подкрепили властта по всички важни теми. След него обаче, преди да си замине Кирил Петков не може да говорят по никоя тема с нас“, категорично отсече Борисов.

По думите му това са омазани до ушите с корупция хора.

„Докато не видя Петков навън, няма разговор. Те са пагубни, като стоят на власт“, смята Борисов.

Според него тези хора всеки ден правят свободно падане.

„Той стана за посмешище. Вчера гледахте ли го там на самолета. Лети натам, за да се качи и да се покаже. Ами защо не отиде в Сочи, да говори и да ги върне“, каза Борисов.

„Хората си казаха, че руснаците са им помогнали, а после вечерта си говори със Зеленски, айде“, каза той.

Борисов каза, че не иска власт и се е науправлявал. „Мъчно ми е за хората и, че лидери на Балканите станахме за посмешище в момента. В Северна Македония не разбираме какво се гласи и се прави“, каза той.

„Ще стоят на власт, докато има пари за крадене“, предположи Борисов.

„Жал ми е за Каримански, той беше в пъти по-подготвен от Гюров“, каза Борисов. Според него ПП са издигнали кандидат, който не бил за тази работа.

„Можете ли да сравните Асен Василев с мен? Ние сме опозиция и не предлагаме, докато премиер е Кирил Петков, този свидетел по „Магнитски“, каза той.

„ГЕРБ работи да покаже на хората колко много са се излъгали. Това не е промяна, а подмяна. Това, което ще им причинят е фатално. Ако бяха направили ДДС-то на 9% на горивата, щяхме да го държим на същата цена. Всичко замина. Върху това работим ние“, каза той.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ