Трагедия! Mлад баща загина при ужасяващи обствоятелства край Варна и остави две деца сираци

Пирогов, Линейка

Млад мъж загина при ужасяващи обстоятелства при трудова злополука край Варна, научи Varna24.bg.

От пресцентъра на полицията потвърдиха за случая. Трагедията се разиграва на 18 април тази година в цех за преработка на замразена риба във варненското село Въглен. Сигнал за инцидента е подаден в 17.55 часа.

Метална рампа с натоварена на нея 1 тон замразена риба пада и затиска двама работници. Единият от ранените е извадил късмет и е само с фрактури.

Вторият мъж обаче, на 45 години от Варна, е отведен в много тежко състояние и опасност за живота в болница. Работникът е бил с жестока коремна травма, кръвоизлив и фрактура на крайниците. Въпреки спешната оперативна намеса и старание на медиците, той губи битката за живота си.

Тепърва ще станат ясни причините за трагичния инцидент. По случая е образувано досъдебно производство, допълниха от пресцентъра на полицията.

Мъжът оставя две деца сирачета. Съпругата му, близки и приятели, все още са в шок от загубата. Тепърва майката трябва да се справя с разходите по отглеждането на децата и овладяване на емоционалната травма за семейството.

Всеки, които желае да помогне, може да се обади на редакционния ни телефон 0888 532624, за да получи информация как да дари средства в помощ на почерненото семейство.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ